Terrazza - Lommel 5.34

4.4 star(s) from 249 votes
Lepelstraat 9
Lommel, 3920
Belgium

About Terrazza

How to contact Terrazza ?

More about Terrazza

Italian Lifestyle Bar... with lots of trendy people.

Terrazza is zonder twijfel de meest trendy lifestyle bar in Lommel en omstreken. Hier kun je in een Italiaanse sfeer lekker relaxen in de zetels op het loungeterras achteraan, mensen spotten op het terras vooraan of van je drankje genieten in het stijlvolle interieur van de bar. Er werd voornamelijk gewerkt met donkere kleuren, waarbij enkele frisse accenten het geheel opfleuren.

Terrazza beschikt ook over een uitstekend restaurant met een menukaart waarop talrijke soepen, salades, pasta, vlees- en visgerechten prijken. Je kunt ook een selectie bruschetta, antipasta en fingerfood bestellen om je drankje te vergezellen. Er is een ruime keuze aan cocktails, whisky's en wereldwijnen.

Er worden regelmatig thema-avonden georganiseerd, en op vrijdag en zaterdag is er vanaf 22 uur een dj aanwezig die een mix van lounge en eigentijdse plaatjes draait.

Verder specialiseren ze zich in momenteel om de Italian Lifestyle over te brengen tot bij u thuis, in uw bedrijf of voor elke organisatie.
Zij verzorgen exclusieve concepten, zakelijke feesten en all-in-one projecten.
Dit kan gaan van kleine aantallen tot grotere feesten, originele verjaardagsfeesten, stijlvolle bruiloften en zakelijke organisaties.
Net dat tikkeltje anders...
Elk concept is uniek en op maat gemaakt.

Where is Terrazza located ?

TOP10 PLACES NEAR TO TERRAZZA

Updates from Terrazza

Review Terrazza

   Loading comments-box...