Stichting tegen Kanker - Brussels 4.3

Leuvensesteenweg 479
Brussels, 1030
Belgium
Download vCard Share
Send Message Add Review

About Stichting tegen Kanker

Stichting tegen Kanker Stichting tegen Kanker is one of the top rated place listed as Non-profit Organization in Brussels , Medical & Health in Brussels ,

How to contact Stichting tegen Kanker ?

More about Stichting tegen Kanker

Stichting tegen Kanker moedigt iedereen aan om deel te nemen aan de dialoog op deze pagina. Wel willen we je vragen om de gesprekken aangenaam te houden. Respecteer de mening en standpunten van de andere bezoekers. Bescherm je privéleven en zet geen contactgegevens op deze pagina (zoals je naam, adres, telefoonnummer of e-mail).

We zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de commentaren die onze bezoekers achterlaten en behouden het recht om berichten aan te passen, te verplaatsen of te verwijderen indien wij ondervinden dat deze beledigend, lasterlijk of obsceen zijn, het copyright of de wetten op het handelsmerk schaden, een commercieel product of niet wetenschappelijk gevalideerde therapie promoten ... Deze opsomming is niet exhaustief.

Je kunt vrij kritiek uiten op Stichting tegen Kanker – we waarderen dat, want we kunnen hieruit leren. Zorg er wel voor dat je eventuele kritiek op concrete en precieze feiten gebaseerd is. Wat we niet accepteren op deze pagina, zijn persoonlijke of directe aanvallen op personeelsleden van de Stichting.

Indien bovengenoemd gedrag zich blijft voordoen, zullen wij de verantwoordelijke persoon definitief uitsluiten van onze Facebookpagina en alle daaraan verbonden pagina’s.

Where is Stichting tegen Kanker located ?

TOP10 PLACES NEAR TO STICHTING TEGEN KANKER

Updates from Stichting tegen Kanker

Review Stichting tegen Kanker

   Loading comments-box...