Plein Publiek - Antwerp 6.06

4.3 star(s) from 213 votes
Van Craesbeeckstraat 33
Antwerp, 2000
Belgium
Download vCard Share
Send Message Add Review

About Plein Publiek

How to contact Plein Publiek ?

More about Plein Publiek

Plein Publiek blaast Fierens-blokken nieuw leven in!

Op het kruispunt van het Zuid en de Sint-Andrieswijk in Antwerpen pakt Plein Publiek als eerste uit met een seizoensconcept.
De modernistische Fierens gebouwen uit het interbellum die al enkele jaren leeg stonden, vormen hiervoor een uniek kader met zijn groots en romantisch binnenplein.

Met een centrale groene serre van 300m2 op het binnenplein, ruimte voor kunstenaars en het gezellige café Congé, komt iedereen aan zijn trekken. Je kan er dagelijks terecht voor een heerlijk bord met verse en seizoensgebonden ingrediënten, originele cocktails, een voorstelling, dansavond of tentoonstelling. De uniek uitgelichte modernistische gevels, balkons en trappenhallen dompelen je onder in een fantastische ongeziene sfeer.

Plein Publiek is een totaalconcept dat met de zon meedraait. Alles evolueert mee met de seizoenen, van de programmatie tot de menukaart, aankleding en activiteiten. Je mag dus 4 keer per jaar een nieuwe look, feel & taste verwachten.
Kortom: het seizoen wordt weerspiegeld in alles wat we doen.

Onze chef-kok Thomas Van De Weyer gaat los in de keuken met seizoensgebonden producten, onze barman past z'n drankjes aan, we gaan voor food sharing & pairing, alles in het teken van de herfst.

- Congé combineert de hippe cocktailbar met het toegankelijke buurtcafé, hier kan je terecht voor de best getapte pint, klassieke en gedurfde verse cocktails en overheerlijke taarten.

- In de Serre op het binnenplein valt er altijd wat te beleven, een volledig weekprogramma van dans- en comedyavonden, tot na-het-werk cocktaildrinks en pianobattles. Ons pop-up restaurant met open keuken serveert dagelijks naast versbereide gourmet strEatfood verassingen ook exclusieve topkwaliteit van onze chef. We laten je kennismaken met een hele wereld van smaken, en maken 'm zo een beetje kleiner.

- Kunst/Werk biedt (adem)ruimte aan kunstenaars, een platform waar gevestigd en latent talent ontwikkeld en geëxposeerd kan worden. Repetitieruimtes voor muzikanten en toneelgezelschappen, maar ook werk- en vergaderruimtes voor jonge ondernemers.Een start-up center, een creatieve hub, een broeikast waar mensen met een passie de tijd krijgen hun idee concreet te maken, o.a. via Pop Up stores aan de straatkant.

Stop Dans Drink Eet Creëer Geniet Kijk Luister Kom deze verborgen oase ontdekken!

Where is Plein Publiek located ?

TOP10 PLACES NEAR TO PLEIN PUBLIEK

Updates from Plein Publiek

Review Plein Publiek

   Loading comments-box...